NEVAŘENÁ MARMELÁDA Z ČERNÉHO RYBÍZU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: na l kg šťávy z černého rybízu 1,5 kg cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz otrháme ze stopiček, propláchneme vodou, necháme okapat. Na odšťavovači nebo na mlýnku na ovoce vylisujeme šťávu, odvážíme ji, přidáme odpovídající množství cukru a mícháme tak dlouho, až se cukr rozpustí. Nevaříme ani nijak tepelně neupravujeme, aby se zachovaly vitaminy, které jsou v černém rybízu zastoupeny obzvláště silně. Umíchanou marmeládu vlijeme do skleniček, uzavřeme a uklidíme do chladné místnosti. Občas zkontrolujeme, zda se nekazí i když cukr ji dostatečně konzervuje.

NEVAŘENÁ MARMELÁDA Z ČERNÉHO RYBÍZU NEVAŘENÁ MARMELÁDA Z ČERNÉHO RYBÍZU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1363 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz